SVINE-MØRBRAD

Grillet mørbrad med skinkeomslag

Skær og fjern sener og fedt fra svinemørbraden.

Læg det lufttørre skinke på et skærebræt, så disse dækker ind over hinanden.

Start grillen på 150 grader.

Smør et fint lag dijonsennep på skinken og drys lidt salt over.

Hak timian og drys også dette over. Kan erstattes af hvidløg eller basilikum. Til sidst kværnes peber over timianen.

Læg mørbraden på midten af skinken og pak den ind i skinken.

Bind den indpakket mørbrad ind i madsnor, så denne ikke folder sig ud under tilberedningen.

Smør mørbraden ind i olien og sæt den ind i grillen.

Grill svinemørbraden i ca. 1½ time, til den har en kernetemperatur på 75 grader og lad den hvile i 15 min inden servering.

Indkøbsliste

  • 1 stk. svinemørbrad
  • 200 g. lufttørret skinke
  • 2 tsk. salt
  • 2 spsk. dijonsennep
  • 1 bundt timian
  • ½ dl. olivenolie
  • Friskkværnet peber