SPARERIBS 3-2-1 METODEN

Nem opskrift på langtidsgrillet møre ribs

Start med at fjerne brysthindeskindet af, som sidder på undersiden af spareribsen. Skær i det ene hjørne og tag fat i skindet og hiv det hele hinden af.

Smør alle sider af spareribsen ind i olie.

Fordel barbecue krydderiet over alle flader. Man kan købe mange forskellige krydderiblandinger til denne opskrift, så prøv dig lidt frem til den rigtige for dig.

Lig ribsene på grillen ved 110 grader og lad dem grille i 3 timer.

Efter tre timer tages ribsene af og pakkes godt ind i stanniolpapir. Inden de pakkes helt ind, hældes der lidt æblejuice i hver indpakning. Lig de indpakkede ribs på grillen igen.

Efter to timer tages de af og pakkes ud. Derefter smøres de ind i et godt lag barbecuesauce, efter egen smag og ligges tilbage på grillen.

Grill dem til sidst i en time og serverer dem direkte fra grillen.

Indkøbsliste

  • Spareribs
  • Olie
  • Barbecue krydderi blanding
  • Barbecuesauce
  • Stanniolpapir
  • Æblejuice