OSTEBRØD

Lækker tilbehør lavet på grillen

Smelt smørret og tilsæt mælk og gær og rør godt rundt.

4 Æg og salt puttes i sammen med mel, indtil dejen er smidig og blød.

Lad dejen hæve i 30-35 min.

Bland ost, fint hakket hvidløg, lidt peber og salt, samt evt. lidt frisk persille.

Rul dejen ud til en stor firkant og fordel osteblandingen over denne.

Skær dejen ud i strimler, så de passer i formens bredte på nær et par cm. og længden skal passe med højden på formen.

Lig strimler ovenpå hinanden og ned i den smurte form.

Lad ostedejen hæve i 45 min og pensle det med 1 æg.

Tænd grillen på 175 grader og når den er varm, skal ostebrødet bage i 18-20 min.

Spis brødet nybagt, som enten en forret eller som tilbehør.

Indkøbsliste

  • 2 dl mælk
  • 120 g smør
  • 50 g gær
  • 5 æg
  • 2 tsk. salt
  • 10-12 dl mel
  • 3 fed hvidløg
  • 250 g. mozzarella
  • 150 g. revet cheddar ost