
Lækker tilbehør lavet på grillen
Smelt smørret og tilsæt mælk og gær og rør godt rundt.
4 Æg og salt puttes i sammen med mel, indtil dejen er smidig og blød.
Lad dejen hæve i 30-35 min.
Bland ost, fint hakket hvidløg, lidt peber og salt, samt evt. lidt frisk persille.
Rul dejen ud til en stor firkant og fordel osteblandingen over denne.
Skær dejen ud i strimler, så de passer i formens bredte på nær et par cm. og længden skal passe med højden på formen.
Lig strimler ovenpå hinanden og ned i den smurte form.
Lad ostedejen hæve i 45 min og pensle det med 1 æg.
Tænd grillen på 175 grader og når den er varm, skal ostebrødet bage i 18-20 min.
Spis brødet nybagt, som enten en forret eller som tilbehør.
Indkøbsliste
- 2 dl mælk
- 120 g smør
- 50 g gær
- 5 æg
- 2 tsk. salt
- 10-12 dl mel
- 3 fed hvidløg
- 250 g. mozzarella
- 150 g. revet cheddar ost