OKSEMØRBRAD

Langtidsgrillet oksemørbrad

Oksemørbraden rengøres og sener og andet puds skæres fra.

Man kan med fordel snøre mørbradens ”hale” op om det nederste stykke, så den får ligeligt varme overalt og ikke tørrer ud.

Steg mørbraden hurtigt af på banden med smør. Krydder med rigeligt salt og peber.

Mørbraden ligges på grillen ved 100 grader og vendes med jævne mellemrum.

Den varmes ved de 100 grader, mellem 2-3 timer indtil den har en kernetemperatur på 55 grader. Så tages den af grillen og pakkes ind i sølvpapir og et viskestykke over. Lad den hvile i ca. 30 min.

Serveres med råstegte kartofler, rødvin sauce og frisk salat.

Indkøbsliste

  • 1 Hel Oksemørbrad
  • 75 g. Smør
  • Havsalt
  • Groft peber
  • Madsnor