OKSE – SPIDSBRYST

Langtidsgrillet Oksespidsbryst ala Brisket

Puds oksespidsbrystet for sener og hinder.

Bland alle krydderierne sammen og smør brystet ind i det.

Læg oksespidsbrystet i en posen i 4 timer, men gerne natten over.

Tænd grillen på 110 grader.

Grill brystet til den når en kernetemperatur på 92-94 grader.

Dette kan tage 6-8 timer, alt afhængigt af tykkelsen på brystet.

Brystet tages af og pakkes ind i stanniol eller kommes i en varmekasse i 30 minutter.

Skæres ud i tynde skiver og servers med nye kartofler og smørsovs, samt grillet rodfrugter.

Indkøbsliste

  • 1 oksespidsbryst
  • ½ dl. brun farin og havsalt
  • 1 spsk. sennepspulver
  • ½ dl. paprika
  • 2 spsk. peber og løgpulver
  • 1 spsk. stødt spidskommen
  • 2 tsk. chilipulver