
Langtidsgrillet Oksespidsbryst ala Brisket
Puds oksespidsbrystet for sener og hinder.
Bland alle krydderierne sammen og smør brystet ind i det.
Læg oksespidsbrystet i en posen i 4 timer, men gerne natten over.
Tænd grillen på 110 grader.
Grill brystet til den når en kernetemperatur på 92-94 grader.
Dette kan tage 6-8 timer, alt afhængigt af tykkelsen på brystet.
Brystet tages af og pakkes ind i stanniol eller kommes i en varmekasse i 30 minutter.
Skæres ud i tynde skiver og servers med nye kartofler og smørsovs, samt grillet rodfrugter.
Indkøbsliste
- 1 oksespidsbryst
- ½ dl. brun farin og havsalt
- 1 spsk. sennepspulver
- ½ dl. paprika
- 2 spsk. peber og løgpulver
- 1 spsk. stødt spidskommen
- 2 tsk. chilipulver