MADBRØD 2

Brød bagt på grillen med rosmarin og tomat

Bland vand, olie og yoghurt i en skål og rør gæren ud i den.

Bland mel og salt i og ælt dejen godt sammen.

Lad dejen hæve i 3 timer med et klæde over.

Vend dejen over på en bageplade og prik nogle små huller i dejen.

Skyld og skær tomaterne i halve både og lig dem i de små huller.

Grov hak rosmarinen og fordel den over dejen.

Pensle dejen med lidt olie og drys flagesalten over dejen.

Lad dejen efterhæve i 30 min. med et fugtigt klæde over.

Tænd grillen på 200 grader, sammen med en stor pizzasten.

Lig forsigtigt brødet på den opvarmet pizzasten og bag brødet i ca. 35 min. til det er sprødt og gyldent.

Lad brødet afkøle på en rist og server det helt.

Brødet kan bruges til mange retter og rækker til 6 personer.

Indkøbsliste

  • 6 dl. lunkent vand
  • 1 dl. yoghurt
  • 1 dl. olivenolie
  • 20 g. gær
  • 1 kg. hvedemel
  • 20 g. flagesalt
  • 3 kviste rosmarin
  • 8 små tomater