LASAGNE

Garfields og mange børns livret

Skær løget i små tern og svits det sammen med lidt smør.

Tilsæt det hakket kød og lad også det blive svitset.

Tilsæt tomater, krydderier, vand og mælken. Rør godt rundt.

Lad kødsaucen simre i en halv time tids.

Tænd grillen på 185 grader.

Tag et ildfast fad eller foliebakke og lav et lag kødsovs i bundet.

Lig nu et lag lasagneplader. Gentag skiftende, indtil du har tre lag.

Slut af med hælde mornaysaucen over lasagnen.

Sæt fadet ind i den varme grill og lad den grille i 30-40 min, indtil lasagnepladerne er bløde.

Lad lasagnen hvile i 10-15 min, indtil den er fast.

Man kan med fordel tilsætte revet gulerødder, squash, pastinak eller bacon i lasagnen, så den får mere fylde og smag.

Lasagnen serveres med salat og lidt brød til.

Indkøbsliste

  • 500 g. hk oksekød
  • 1 løg – 1 ds. Hk. tomat
  • ½ tsk. oregano, timian, basilikum
  • 1 tsk. Salt
  • 1 dl. Vand
  • 2 dl. Mælk
  • ½ bouillonterning
  • ½ ltr. mornaysauce