LAKSESPYD MED REJER

Hurtig forret til grillen

Sojasaucen, limesaft og chilisaucen blandes i en skål.

Hvidløget pilles og presset i marinaden og røres godt rundt.

Laksen skæres i små stykker på 3-4 cm.

Laksestykkerne og rejerne vendes i sojamarinaden. Lad dem trække i mindst 30 min. men gerne mere.

Laksstykkerne og rejerne sættes på spyd og ligges på grillen og steges i ca. 10-15 min. på fuld varme. Man kan også med fordel bruge Grill Grates, som giver et super godt resultat.

Man kan med fordel sætte peberfrugt, rødløg eller agurk mellem rejer og laksestykker.

Kan serveres som snack, forret eller med pasta og brød til.

Indkøbsliste

  • 200 g. Laks u. skind
  • 200 g. Store rejer
  • 1 spsk. Sojasauce
  • 1 Lime
  • 1 spsk. Sød chilisauce
  • 1 fed hvidløg
  • Grillspyd