
Saftige marinerede kyllingelår
Hæld olivenolien, tomatpureen og soyaen op i en skål og bland det.
Hak eller riv hvidløget ned i skålen og tilsæt paprika.
Rør rundt og tilsæt citronsaft, honning og til sidst brun farin.
Blandes godt og hæld det i en stor frostpose.
Smid kyllingelårene i posen, ryst forsigtigt og sæt posen i køleskabet i mindst 4 timer eller natten over.
Sørg for at marinaden er fordelt over alle lår og tænd for grillen på 175 grader.
Grill kødet i 25-35 min eller til de er gennemstegte.
Man kan med fordel også bruge GrillGrates.
Du kan også bruge den opskrift på barbecue sauce, som Den Skaldede Slagter har lavet til os. S
erveres som snacks eller med pastasalat.
Indkøbsliste
- 7-8 kyllingelår
- 1 dl. olivenolie
- 2 spsk. tomatpure og soya
- 1 spsk. brun farin og honning
- 1 spsk. citronsaft
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. paprika