KYLLINGELÅR

Saftige marinerede kyllingelår

Hæld olivenolien, tomatpureen og soyaen op i en skål og bland det.

Hak eller riv hvidløget ned i skålen og tilsæt paprika.

Rør rundt og tilsæt citronsaft, honning og til sidst brun farin.

Blandes godt og hæld det i en stor frostpose.

Smid kyllingelårene i posen, ryst forsigtigt og sæt posen i køleskabet i mindst 4 timer eller natten over.

Sørg for at marinaden er fordelt over alle lår og tænd for grillen på 175 grader.

Grill kødet i 25-35 min eller til de er gennemstegte.

Man kan med fordel også bruge GrillGrates.

Du kan også bruge den opskrift på barbecue sauce, som Den Skaldede Slagter har lavet til os. S

erveres som snacks eller med pastasalat.

Indkøbsliste

  • 7-8 kyllingelår
  • 1 dl. olivenolie
  • 2 spsk. tomatpure og soya
  • 1 spsk. brun farin og honning
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk. paprika