KYLLING I ØL

Saftig langtidsgrillet kylling

Smørret smeltes i en gryde og hvidløgspulver, paprika, peber, salt og øl tilsættes og røres godt rundt.

Læg den renset kylling i  et fad eller foliebakke og smør den grundigt ind i marinaden.

Hvis man har tiden, vil det give en bedre smag, hvis kyllingen kan trække længe i marinaden. Især hvis man lader den ligge i en pose natten over.

Kyllingen grilles ved svag varme, 110 grader, i 2-3 timer og til den har en kernetemperatur på 80 grader.

Serveres med kold kartoffelsalat, baconrullet asparges og en dejlig  kold øl.

Indkøbsliste

  • 1 Hel kylling
  • 50 g. Smør
  • 15 g. Hvidløgspulver
  • 1 Spsk. Paprika
  • 1 Tsk. Peber
  • 1 Tsk. Havsalt
  • 2½ dl Øl