KARRYRUB

Lækker karryrub til især kylling

Bland rørsukker og paprikapulveret i en passende skål.

Rør godt rundt og tilsæt timian og basilikum.

Tilsæt så spidskommen, karry og hvidløgspulver og rør godt rundt.

Til sidst tilsættes fint salt og det hele blandes godt.

Rub’en er meget velegnet til især kylling, men kan også bruges til andre fjerkræ og svinekød.

Når du skal bruge det, pensler du bare kødet med lidt olivenolie og drysser karryrub’en på. Lad det så i køleskabet i mindst to timer inden du skal bruge det.

Karryrub’en opbevares i en lufttæt beholder og kan holde sig et par måneder på denne måde.

Kan også bruges i gryderetter, steaks og som direkte krydderi ved bordet.

Indkøbsliste

  • 3 spsk. rørsukker
  • 1½ spsk. paprika
  • 1½ spsk. timian
  • 1½ spsk. basilikum
  • 1½ spsk. salt
  • 1 spsk. spidskommen
  • 2 spsk. karry
  • 1 tsk. hvidløgspulver