KANSAS RIBS

Lækre ribs inspireret af amerikansk opskrift

Start med at fjerne hinden, som sidder på undersiden af dine ribs.

Bland alle krydderierne godt sammen til en dry-rub.

Masserer grundigt dry-rub’en ind i dine ribs.

Lig dine ribs i et fad, dæk dem over og sæt dem i køleskabet i 3-4 timer, men gerne natten over.

Tænd grillen på 115 grader og lig ribs’ene ind på risten.

Grill dem i 3 timer.

Tag dine ribs af og smør dem ind i lidt brun farin og æblejuice.

Pak dem ind i noget sølvpapir og lig dem tilbage på grillen i 2 timer.

Pak dem nu ud lig dem direkte på risten igen.

Lad dem grille i 15 min.

Smør nu din ynglings BBQ sauce på og giv dem 20 min mere.

Server dine ribs med pommes fritter og masser af BBQ dyppelse.

Indkøbsliste

  • 2 kg. spareribs
  • 100 g. brun farin
  • 6 spsk. paprika
  • 1 spsk. peber
  • 1 spsk. salt
  • 1 spsk. chili pulver
  • 1 spsk. hvidløgspulver
  • 1 spsk. løgpulver
  • 1 spsk. cayenne peber
  • Æblejuice