
Lækre ribs inspireret af amerikansk opskrift
Start med at fjerne hinden, som sidder på undersiden af dine ribs.
Bland alle krydderierne godt sammen til en dry-rub.
Masserer grundigt dry-rub’en ind i dine ribs.
Lig dine ribs i et fad, dæk dem over og sæt dem i køleskabet i 3-4 timer, men gerne natten over.
Tænd grillen på 115 grader og lig ribs’ene ind på risten.
Grill dem i 3 timer.
Tag dine ribs af og smør dem ind i lidt brun farin og æblejuice.
Pak dem ind i noget sølvpapir og lig dem tilbage på grillen i 2 timer.
Pak dem nu ud lig dem direkte på risten igen.
Lad dem grille i 15 min.
Smør nu din ynglings BBQ sauce på og giv dem 20 min mere.
Server dine ribs med pommes fritter og masser af BBQ dyppelse.
Indkøbsliste
- 2 kg. spareribs
- 100 g. brun farin
- 6 spsk. paprika
- 1 spsk. peber
- 1 spsk. salt
- 1 spsk. chili pulver
- 1 spsk. hvidløgspulver
- 1 spsk. løgpulver
- 1 spsk. cayenne peber
- Æblejuice