JAMAICAN JERK RUB

Krydderiblandingen der smager af Jamaica

Hæld persille, løgpulver, paprika og peber og rør godt rundt.

Put cayenne pulver, timian, hvidløgspulver, salt, rørsukker og muskat i skålen bland det hele godt.

Rub’en er god til især svinekød og kylling, men kan bruges til næsten alt kød.

Bare gnid krydderiblandingen på kødet og lad det stå 10-30 min.

Krydderiblandingen kan puttes i en lufttæt beholder og kan derved holde sig i op til 3 måneder.

Du kan også blande den med lidt rom og bruge det som marinade, for at få hele den jamaicanske oplevelse.

Indkøbsliste

  • 2 tsk. løgpulver
  • 2 tsk. cayenne pulver
  • 2 tsk. tørret persille
  • 1 tsk. paprika
  • 2 tsk. timian
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. peber
  • 2 tsk. salt
  • 2 tsk. rørsukker
  • ½ tsk. muskat