
Krydderiblandingen der smager af Jamaica
Hæld persille, løgpulver, paprika og peber og rør godt rundt.
Put cayenne pulver, timian, hvidløgspulver, salt, rørsukker og muskat i skålen bland det hele godt.
Rub’en er god til især svinekød og kylling, men kan bruges til næsten alt kød.
Bare gnid krydderiblandingen på kødet og lad det stå 10-30 min.
Krydderiblandingen kan puttes i en lufttæt beholder og kan derved holde sig i op til 3 måneder.
Du kan også blande den med lidt rom og bruge det som marinade, for at få hele den jamaicanske oplevelse.
Indkøbsliste
- 2 tsk. løgpulver
- 2 tsk. cayenne pulver
- 2 tsk. tørret persille
- 1 tsk. paprika
- 2 tsk. timian
- 1 tsk. hvidløgspulver
- 1 tsk. peber
- 2 tsk. salt
- 2 tsk. rørsukker
- ½ tsk. muskat