HAVTASKE

Simpel fiskeret med mangosalsa

Opdel havtasken i fire lige store stykker og vend dem i olie.

Drys peber og salt efter behov over fisken.

Tænd grillen på ca. 200 grader og grill fisken i 5-6 min.

Der kan med stor fordel bruges Grillgrates til denne ret.

Mangosalsaen

Skræl de spiseklare mangoer og skær dem i tern.

Halvér cherrytomaterne.

Pil og fin hak rødløget.

Snit koriander og hak chilipeberen.

Bland det hele sammen og smag til med limesaften, salt og peber.

Anrettes sammen med fisken og serveres mens fisken er varm.

Indkøbsliste

  • 600 g. havtaskefilet
  • 2 spsk. olie
  • Salt og peber
  • 2 mangoer
  • 12 cherrytomater
  • 1 rødløg
  • 1 bundt koriander
  • 1 chilipeber og 1 lime