
Sprød tilbehør til grillaftenen
Rengør og kog blomkålet i letsaltet vand i 10-15 min. så det stadig har noget bid i sig.
Hæld vandet fra og lad blomkålet dryppe af. Tør evt. efter med et stykke køkkenrulle.
Bland sennep, ingefær, salt, æggeblomme og rasp i en skål.
Sæt blomkålen i en foliebakke og hæld sennepsmarinaden over.
Så foliebakken ind i grillen og lad den grille 15-20 min. ved 175 grader.
Grillet blomkål kan også pakkes ind i bacon og marineres med barbecuesovs, som suppleres på blomkålet hvert 5 min, så det giver en lækker kandiseret overflade.
Indkøbsliste
- 1 stk. Blomkål
- 3 spsk. Dijonsennep
- 1 Æggeblomme
- 1 spsk. Brun farin
- 1 spsk. Revet Ingefær
- 2 spsk. Salt
- 2 ½ spsk. Rasp