GRILLET BLOMKÅL

Sprød tilbehør til grillaftenen

Rengør og kog blomkålet i letsaltet vand i 10-15 min. så det stadig har noget bid i sig.

Hæld vandet fra og lad blomkålet dryppe af. Tør evt. efter med et stykke køkkenrulle.

Bland sennep, ingefær, salt, æggeblomme og rasp i en skål.

Sæt blomkålen i en foliebakke og hæld sennepsmarinaden over.

Så foliebakken ind i grillen og lad den grille 15-20 min. ved 175 grader.

Grillet blomkål kan også pakkes ind i bacon og marineres med barbecuesovs, som suppleres på blomkålet hvert 5 min, så det giver en lækker kandiseret overflade.

Indkøbsliste

  • 1 stk. Blomkål
  • 3 spsk. Dijonsennep
  • 1 Æggeblomme
  • 1 spsk. Brun farin
  • 1 spsk. Revet Ingefær
  • 2 spsk. Salt
  • 2 ½ spsk. Rasp