FYLDTE MINI PEBERFRUGTER

Grillet kødfyldte mini peberfrugter

Skræl gulerødderne og hak det fint sammen med løget og hvidløget.

Brun kødet af med lidt olie og tilsæt gulerødder, hvidløg og løg.

Tilsæt passata og krydderierne og lad det simre en halv til hel time.

Tilsæt lidt salt og peber og lad farsen køle ned.

Tilsæt fetaosten og rør rundt.

Skyl peberfrugterne, skær toppen af og pil kornene ud.

Fyld farsen i peberfrugterne, kan gøres via en sprøjtepose, og grill dem ved 180 grader i ca, 30 minutter.

Kan bruges som forret eller tilbehør til mange retter

Indkøbsliste

  • 500 g. hakket kød
  • 500-750 g. mini peberfrugter
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 gulerødder
  • 1 dl. passata
  • 1 spsk. Oregano og rosmarin
  • 100 g. fetaost