
Rødvinsmarineret grillet vildt
Hæld olie og rødvin i en skål.
Tilsæt laurbærblade, enebær, timian og peber.
Hak hvidløg groft og hæld i skålen.
Bland det hele godt og hæld i en stor pose, sammen med den pudset dyrekølle.
Lad det hvile i marinaden i ca. 1 døgn.
Tænd grillen på max og brun kødet i 10-15 min.
Skru ned til 120 grader og grill videre i 2-3 timer eller til kernetemperaturen er 58 grader.
Tag køllen ud og lad den hvile i 20 min.
Serveres med kartoffelbåde og svampesauce.
Indkøbsliste
- 1 dyrekølle
- 1 dl olie
- 1 flaske rødvin
- 5 enebær
- 5 enebær
- 2 laurbærblade
- 5 kviste timian
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. Peber