DYREKØLLE

Rødvinsmarineret grillet vildt

Hæld olie og rødvin i en skål.

Tilsæt laurbærblade, enebær, timian og peber.

Hak hvidløg groft og hæld i skålen.

Bland det hele godt og hæld i en stor pose, sammen med den pudset dyrekølle.

Lad det hvile i marinaden i ca. 1 døgn.

Tænd grillen på max og brun kødet i 10-15 min.

Skru ned til 120 grader og grill videre i 2-3 timer eller til kernetemperaturen er 58 grader.

Tag køllen ud og lad den hvile i 20 min.

Serveres med kartoffelbåde og svampesauce.

Indkøbsliste

  • 1 dyrekølle
  • 1 dl olie
  • 1 flaske rødvin
  • 5 enebær
  • 5 enebær
  • 2 laurbærblade
  • 5 kviste timian
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. Peber