
Rub’en med chokolade, som kan bruges til meste
Bland rørsukker og flagesalten sammen i en lille skål.
Riv chokoladen fint og tilsæt det i skålen.
Tilsæt hvidløgspulver, løgpulver, spidskommen, peber og chilipulveret.
Rør det hele godt rundt.
Rub’en kan bruges til kylling, oksekød, svinekød og fisk. Mængden i denne opskrift er blandt andet til en steg på 1-2 kg.
Bare gnid blandingen på og lad det hvile i mindst 10 min. tid inden grilning. Kan også bruges som smagsforstærker i chili con carne og andre gryderetter.
Indkøbsliste
- 2 spsk. rørsukker
- 2 spsk. flagesalt
- 2 spsk. mørk chokolade
- 2 spsk. hvidløgspulver
- 1 spsk. løgpulver
- 1 spsk. spidskommen
- 2 spsk. chilipulver