CHOKOLADE RUB’EN

Rub’en med chokolade, som kan bruges til meste

Bland rørsukker og flagesalten sammen i en lille skål.

Riv chokoladen fint og tilsæt det i skålen.

Tilsæt hvidløgspulver, løgpulver, spidskommen, peber og chilipulveret.

Rør det hele godt rundt.

Rub’en kan bruges til kylling, oksekød, svinekød og fisk. Mængden i denne opskrift er blandt andet til en steg på 1-2 kg.

Bare gnid blandingen på og lad det hvile i mindst 10 min. tid inden grilning. Kan også bruges som smagsforstærker i chili con carne og andre gryderetter.

Indkøbsliste

  • 2 spsk. rørsukker
  • 2 spsk. flagesalt
  • 2 spsk. mørk chokolade
  • 2 spsk. hvidløgspulver
  • 1 spsk. løgpulver
  • 1 spsk. spidskommen
  • 2 spsk. chilipulver