
Lækker chokoladekage på grillen
Pisk vaniljesukker, sukker og æg godt sammen, til den har en luftig masse.
Hvedemel, kakao og bagepulver blandes sammen i en anden skål.
Bland forsigtigt mel blandingen med æggemassen med en ske, da man ikke må ”slå” for meget af luften ud af dejen.
Smelt smørret og tilsæt det delvist i dejen, sammen med lys sirup og mælk.
Bland igen forsigtigt rundt, til dejen er ensartet.
Smør en passende form og kagedejen i den.
Bag kagen ved 190 grader i ca. 40 min. Bageformen skal stå på en pizzasten, da den ellers bliver brændt i bunden.
Kagen er færdig, når man kan prikke med en kødnål og den kommer ren op igen.
Glasur: Bland lidt flormelis, kakao og varmt vand sammen og fordel glasuren over kagen.
Drys til sidst lidt kokos over.
Indkøbsliste
- 350 g. sukker
- 4 æg
- 2 tsk. vaniljesukker
- 250 g. hvedemel
- 10 spsk. kakaopulver
- 2 tsk. bagepulver
- 200 g. smør
- 4 spsk. lys sirup
- 2 dl. mælk