CHOKOLADE- KAGE

Lækker chokoladekage på grillen

Pisk vaniljesukker, sukker og æg godt sammen, til den har en luftig masse.

Hvedemel, kakao og bagepulver blandes sammen i en anden skål.

Bland forsigtigt mel blandingen med æggemassen med en ske, da man ikke må ”slå” for meget af luften ud af dejen.

Smelt smørret og tilsæt det delvist i dejen, sammen med lys sirup og mælk.

Bland igen forsigtigt rundt, til dejen er ensartet.

Smør en passende form og kagedejen i den.

Bag kagen ved 190 grader i ca. 40 min. Bageformen skal stå på en pizzasten, da den ellers bliver brændt i bunden.

Kagen er færdig, når man kan prikke med en kødnål og den kommer ren op igen.

Glasur: Bland lidt flormelis, kakao og varmt vand sammen og fordel glasuren over kagen.

Drys til sidst lidt kokos over.

Indkøbsliste

  • 350 g. sukker
  • 4 æg
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 250 g. hvedemel
  • 10 spsk. kakaopulver
  • 2 tsk. bagepulver
  • 200 g. smør
  • 4 spsk. lys sirup
  • 2 dl. mælk