Træpiller

Træpiller til DPG Grill er lig med smagen af de nordamerikanske skove. 100 % rent træ uden brug af fyldstoffer, olier og bindemidler. Det er CO2-neutrale grillaftener på terrassen.
DPG Grill har sammensat pakker med træsorter, der åbner for en række forskellige smagsoplevelser. Du kan vælge præcis den træsort, som giver den grillsmag, du ønsker.

MCH-blanding
Ahorn, kirsebær, hickory – en tredjedel af hver. MCH-blandingen er den mest populære træpille hos DPG Grill. Den særlige blanding giver en fyldig smag af hickory. Samtidig får du med kirsebær- og ahorntræ et unikt strejf af sødme. Tilsammen en røget smag, der egner sig perfekt til ribs, svinekød, fjerkræ og vildt.

Pecan blanding
40% pecan / 60% rød eg. Pecan røg er fantastisk. Det tilføjer den søde nøddeagtig smag af pecan der rigtig smag af de Amerikanske sydstater. Den er forbløffende, med kylling og ribs, men går godt med alt. Ingen olier, sprays, fyldstoffer, bindemidler eller kunstige ingredienser.

100 % hickory
100 % hisckorytræ fungerer rigtig godt, når du grille kød, som kræver kort tilberedningstid såsom burgere, steaks, koteletter, rejer og muslinger. Ved lang tilberedningstid er 100 % hickory ikke egnet, da det kan give en bitter smag til kødet.

100 % kirsebær
En sød, frugtagtig røg, som efterlader en dejlig rosenrød farve på dit kød. Sådan er det, når du har 100 % kirsebær på grillen. Meget velegnet til svinekød, skaldyr og fjerkræ.

100% Ahorn
Ahorn producerer en sød, mild, røg. God til ribs, bacon, svinekød, skinke, fjerkræ og vildt.
Ingen olier, sprays, fyldstoffer, bindemidler eller kunstige ingredienser.

100% Æble
Mild, sød og frugtig, som giver en mild smag af æble.
Ingen olier, sprays, fyldstoffer, bindemidler eller kunstige ingredienser.