Giftkage

Festlig og farverig kage til alle aldre

Ingredienser

250 g. smør
250 g. rørsukker
250 g. hvedemel
3 æg
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
1½ dl. mælk
1 spsk. mandelessens

 

Smørret smeltes og hældes i en skål.

Tilsæt rørsukkeret og rør godt sammen, mens du tilsætter et æg af gangen.

Bland mel, vaniljesukker og bagepulver.

Tilsæt denne blanding i smørblandingen, hvor du skifter mellem den og tilsætningen af mælken.

Rør det hele godt rundt og tænd grillen på 200 grader.

Del dejen op i mindre skåle og tilsæt den pastafarve, som du ønsker at dejen skal have. Jo flere farver, jo mere farverig bliver kagen.

Lig et stykke bagepapir i en kageform (20×30 cm) og kom de farverige deje i den. Brug to skefulde af en farve og lig de andre farver ligeledes ved siden af hinanden.

Bag dejen i grillen i ca. 35-45 min.

Lad kagen køle 20-25 min.

Lav en glasur af 200 g. flormelis, 2 spsk. kakao og 3 spsk. vand.

Bland godt sammen og lig over den kolde kage.

Hent opskriften som PDF: Giftkage