Fasan med bacon

Langtidsgrillet fasan med masser af bacon

Rens fasanerne og tænd grillen på 110 grader.

Morter salt, peber og enebær gnid fasanerne ind i blandingen.

Halver champignoner og bland det bacon i tern og put halvdelen af i hver fasan.

Pak fasanerne ind i bacon i skiver. Man evt. bruge kødnåle eller tandstikker til at holde baconen fast.

Læg fasanerne op i ildfaste fade og læg resterne af bacon og champignonerne ved, sammen med hakket rosmarin og timian.

Grill fasanerne i ca. 3-3½ time, til de har en kernetemperatur på 68 grader. Sæt grillen på max giv dem 15 minutter mere.

Sørg for at hælde lidt af væsken fra fadet, over faserne med jævne mellemrum og tilsæt evt. lidt olie. Serveres med sovs, som er lavet af væsken fra fasanerne og tilsat fløde, samt med hasselbagte kartofler.

Hent opskriften som PDF: Fasan med bacon