Chokolade Rub

Rub’en med chokolade og chili, som kan bruges til meste

Ingredienser

2 spsk. rørsukker
2 spsk. flagesalt
2 spsk. mørk chokolade
2 spsk. hvidløgspulver
1 spsk. løgpulver
1 spsk. spidskommen
2 spsk. chilipulver

 

Fremgangsmåde

Bland rørsukker og flagesalten sammen i en lille skål.

Riv chokoladen fint og tilsæt det i skålen.

Tilsæt hvidløgspulver, løgpulver, spidskommen, peber og chilipulveret.

Rør det hele godt rundt.

Rub’en kan bruges til kylling, oksekød, svinekød og fisk. Mængden i denne opskrift er blandt andet til en steg på 1-2 kg.

Bare gnid blandingen på og lad det hvile i mindst 10 min. tid inden grilning.

Kan også bruges som smagsforstærker i chili con carne og andre gryderetter.

 

Hent opskriften som PDF: Chokolade Rub