Bacon Medister

Lækker medister med baconsvøb og barbecuesauce

Ingredienser

500 g. medister
1 pakke bacon i skiver
4-5 Madspyd
Barbecuesauce

 

Fremgangsmåde

Hvis du bruger træspyd til denne opskrift, er det smart at ligge dem i blød i lidt vand. Derved undgår du, at der går ild i dem inde i grillen. Lad dem ligge ½ time før brug.

Tænd grillen på 175 grader.

Lig den rå medister på et skærebræt. Mange koger medisteren før, for at korte tilberedningstiden ned, men det bliver et meget bedre resultat på en træpillegrill, hvis den ligges rå på grillen.

Vikle bacon rundt om medisteren, så den er dækket helt ind.

Når grillen er klar, stikkes spyddene igennem medisteren, så den danner en spiral.

Lig den på grillen og lad den grille i ca. 45 min.

Prik forsigtigt med en kødnål og hvis der siver lidt væske ud af medisteren, er den færdig.

Pensle nu medisteren med din favorit barbecuesauce og giv den 15 min. mere.

Serverer med brun sovs og kartofler.

 

Hent opskriften som PDF: Bacon Medister